Yritys

lokakuu 17, 2017

Cora Refinish Oy

Cora Refinish Oy maahantuo, myy ja markkinoi automaaleja sekä automaalaus- ja kolarikorjauslaitteita ja tarvikkeita. Laatu, asiantuntemus ja asiakkaan tarpeista huolehtiminen ovat toimintamme peruskiviä. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme.

Asiantuntemuksemme näkyy paitsi palvelun laadussa ja koulutustoiminnassa myös omassa kehitystoiminnassamme. Myyntiorganisaatiotamme, palveluitamme ja toimintaamme kehitetään jatkuvasti alan vaatimusten mukaisesti.

Yhtiö

Cora Refinish Oy on osa konsernia, jonka emoyhtiö on Cora Väri Oy. Cora Refinishin toiminta käynnistyi 1. helmikuuta 2008. Cora Refinishin toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Porissa. Yhtiön toimitusjohtaja on Tom Sandell.

Cora Väri Oy on toiminut vuodesta 1982. Sen liiketoiminta on vuodesta 2008 alkaen ollut toimitilojen hallinta ja vuokraus ja hallintopalveluiden tuottaminen. Yhtiö omistaa Cora Refinishin, jonka liiketoiminta on automaalien ja maalauslaitteiden ja -tarvikkeiden myynti ja markkinointi. Yhtiön toimitusjohtaja on Jarmo Tuovinen.

Suomen Automaalikeskus

Suomen Automaalikeskus on Cora Värin aputoiminimi, jota käytetään kuvaamaan selkeämmin valikoimamme ja toimintamme laajuutta.