PPG Certified maalaamot

kesäkuu 28, 2016

Täältä löydät lähimmän luotettavan PPG Certified maalaamon!

PPG Certified on itsenäisten automaalaamojen ryhmä, joiden tarkoituksena on tarjota asiakkailleen aina huippulaatua. Autonvalmistajien, vakuutusyhtiöiden ja loppukäyttäjien vaatimukset maalaustyön laadulle ovat nykyään korkeat.

PPG Certified maalaamon on täytettävä sertifioinnin vaatimukset maalaamo-olosuhteiden ja työn laadun osalta. Sertifioinnin voimassa pysymisen edellytys on, että PPG koulutuksiin osallistutaan vähintään joka toinen vuosi. PPG Certified maalaamot käyttävät vain hyväksyttyjä PPG tuotteita.

Klikkaa allaolevasta kartasta sinua lähinnä sijaitsevaa kohdetta, jolloin saat PPG Certified maalaamon tiedot. Voit zoomata karttaa vasemman alakulman ohjaimilla. Oikeasta yläkulmasta voit avata suuremman kartan.

PPG Certified maalaamosi:

Voit selata PPG Certified maalaamoja klikkaamalla paikkakunnan nimeä.

Hyvinkää Pori
Iisalmi Porvoo
Iittala Rauma
Joensuu Rovaniemi
Järvenpää Salo
Kotka Savonlinna
Kuopio Seinäjoki
Lappeenranta Tampere
Mikkeli Tuusula
Mynämäki Ulvila
Nakkila Varkaus

Muistathan vahinkotilanteessa:

• Vahinkokäsittelyä varten vakuutusyhtiö tarvitsee kirjallisen vahinkoilmoituksen. Kun olet täyttänyt lomakkeen, tulosta se ja muista allekirjoittaa hakemus!

LATAA VAHINKOILMOITUS PDF-MUODOSSA TÄSTÄ

Mikäli lähettyvilläsi ei ole PPG Certified maalaamoa, seuraavassa on muutamia vinkkejä hyvän automaalaamon ja kolarikorjaamon valitsemiseksi:

• Aloita yksinkertaisimmasta: Onko maalaamo siisti ja puhdas? Ovatko työntekijät aidosti kiinnostuneita vastaamaan kysymyksiisi ja ovatko heidän vastauksensa suoria, täsmällisiä ja kohtuullisia?

• Tutki maalaamolle ja sen työntekijöille myönnettyjä tunnustuksia. Useimmat automaalaamot laittavat odotustilan seinille nähtäväksi todistuksia suoritetuista koulutuksista ja ammattiliittojen jäsenyyksistä. Etsi myös ajoneuvovalmistajien ja maalivalmistajien myöntämiä todistuksia.

• Ota selvää maalaamon käyttämistä välineistä. Ovatko ne nykyaikaisia ja onko maalaamon henkilökunta koulutettu käyttämään kyseisiä välineitä?

• Varmista, että saat kirjallisen arvion korjaustyön kustannuksista ennen työn aloittamista. Ota yhteyttä vakuutusyhtiöösi ja varmista korjaustyön kuuluvan takuun piiriin ennen korjaustyön aloittamista.

• Kysy maalaamon myöntämästä takuusta. Useat automaalaamot myöntävät takuun korjaustöille joko kirjallisena tai vastaanottotilassa näkyvillä olevalla julisteella tai todistuksella.

• Pyydä perheen, ystävien ja naapureiden suosituksia hyvän automaalaamon löytämiseksi. Tällaiset suositukset ovat automaalaamoiden parasta markkinointia.