PPG Industries

heinäkuu 11, 2016

PPG automaalit ovat kuuluneet alusta alkaen tuotevalikoimaan. PPG on ammattilaisten laatumerkki. Siihen luotetaan ja sitä käytetään. PPG onkin Suomen eniten käytetty automaalimerkki.

PPG automaalien paras tunnustus on se, että länsimaissa valmistettavista autoista yli kaksi kolmasosaa maalataan PPG maaleilla. Yhtiö tekeekin jatkuvasti laajaa yhteistyötä eri autovalmistajien kanssa mm. uusien, entistä tehokkaampien, kestävämpien ja ympäristöystävällisempien maalien kehitystyössä.

Kaikkien asiakkaiden tukena on myös PPG:n vahva ja monipuolinen osaaminen ja kansainvälinen kokemus. PPG automaalit on ratkaisu niille jotka hakevat parasta, sekä kestävyydeltään että hinta/laatusuhteeltaan. 

PPG Industries

PPG Industries on yksi maailman johtavia automaalien valmistajia. Sen kokemus perustuu pitkään toimintaan alalla, joka alkoi vuosisadan alussa Yhdysvaltojen autoteollisuuden käynnistyessä. Tänä päivänä PPG on läheisessä yhteistyössä yhteistyössä eri puolilla maailmaa toimivien autotehtaiden kanssa.

PPG:n pinnoitusteknologian tarjoamat edut ovat sellaisenaan sitä luokkaa, että PPG:n automaaleja käytetään yli kahdessa kolmanneksessa kaikista länsimaissa valmistettavissa autoissa.

PPG Corporate

PPG Scandinavia

Me olemme osuneet oikeaan

Tehokas jälleenmyynti edellyttää kykyä toimittaa oikea tuote oikeaan hintaan oikealla hetkellä.PPG:llä on satamäärin maahantuojia ja jälleenmyyjiä eri puolilla Eurooppaa, ja ne huolehtivat siitä, että tuote on helposti saatavissa ja toimitetaan ajallaan. Sinunkin lähelläsi on tällainen jälleenmyyjä.

PPG:n avain- ja jälleenmyyjät valitaan huolella. Heidän on ymmärrettävä korjausmaalauksiin liittyviä ongelmia, heillä täytyy olla riittävästi varastointitilaa ja toimintavarmuutta, tarvittava tekninen pätevyys sekä tietenkin sijainniltaan sopiva toimipaikka.

Heille annetaan tarvittava koulutus, niin että he pystyvät perehtymään myymiinsä tuotteisiin ja myös tehostamaan myyntimenetelmiään, mikäli välttämätöntä. Ja kaiken tämän tarkoituksena on varmistaa, että juuri sinä saat joustavan asiakaspalvelun lisäksi oikean maalin oikeaan aikaan.

Oma avain- tai jälleenmyyjäsi, jolla on käytettävissään maailmaan laajamittaisin valikoima automaalituotteita ja tukenaan PPG:n asiantuntemus maaleista, sävytyksestä ja maalaustekniikasta, pystyy toimittamaan suoraan varastosta melkeinpä mitä tyyppiä tai sävyä tahansa olevan maalin juuri sinun tarpeisiisi.

Asiakaspalvelu

PPG antaa hyvin laajamittaista teknistä tukea kaikkien autoihin tarkoitettujen korjausmaalituotteidensa osalta.

Käytettävissä on mm. maahantuojan- ja avainmyyjien sävytiedosto, joka perustuu PPG:n värikirjastoista saatavaan sävypalveluun.

Palvelupisteet, joita on kaikissa Euroopan autoja valmistavissa maissa, jälleenmyyjät sekä PPG:n teknistä asiakaspalvelua antavat edustajat pystyvät vastaamaan nopeasti jokaiseen tiedusteluun.

Koulutus esittää hyvin tärkeää osaa. Kursseilla, joita järjestetään PPG:n koulutuskeskuksissa – tai jopa omalla maalaamollasikin – kokeneet asiantuntijat antavat koulutusta sekä sinulle itsellesi että työntekijöillesi kaikissa autojen korjausmaalausta koskevissa asioissa pintojen esikäsittelystä sävytykseen asti. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on parantaa ammattitaitoa nimenomaan korjausmaalauksiin liittyvissä tehtävissä. Kurssin lopuksi annetaan diplomi, joka on todistus ammattitaitosi korkeasta tasosta.

PPG:n koulutuskeskukset pyrkivät tuottamaan alalle pätevimpiä ja ammattitaitoisimpia työntekijöitä. Kun PPG on tukenasi, voit hyvin itsekin todeta olevasi juuri tällaisessa asemassa.

Laadulla on merkitystä

PPG toimittaa erikoismaaleja kaikille tärkeimmille autotehtaille ja tietää siten hyvin kuinka tärkeä seikka maalijärjestelmien luotettavuus on asiakkaan silmissä. Riippumatta siitä kuinka erinomainen tuote on, autotehtaan maine riippuu paljolti sen käyttämien viimeistely- ja pintamaalien laadusta, sillä käytännössä auton ostaja kiinnittää huomionsa ensimmäisenä maalipinnan laatuun.

Sen vuoksi PPG:llä onkin käynnissä kaiken kattava laadunvarmistusohjelma, joka perustuu sekä valtakunnallisiin että kansainvälisiin normeihin tuotteiden laadun mittapuuna, ja jossa otetaan huomioon asiakkaan laadulliset erikoisvaatimukset. Tietokoneohjauksella ja -valvonnalla varmistetaan, että laadunvarmistuksen jokainen näkökohta täyttää nämä tiukat vaatimukset.

Juuri tämä varmistettu laatu sekä sen tukena yhtiön ilmeinen pyrkimys korkealuokkaisuuteen, sen teknologinen tietotaito tällä erikoisalalla sekä huippuluokkaa olevat tuotantonormit ovat saaneet useimmat autotehtaat maailmassa vakuuttuneiksi siitä, että niiden kannattaa käyttää nimenomaan PPG-teknologiaa omissa alkuperäismaalauksissaan.

Juuri sen vuoksi kannattaa pysyä alkuperäisessä tuotemerkissä kun on kysymys näiden maalipintojen korjaamisesta. Valitse siis PPG, niin saat mukana kaikkein tärkeimmäin – laadun!