USI Italia Maalauskammiot

kesäkuu 9, 2017

 

 

 

 

CHRONOTECH

MASTER

MIXING ROOM

FASTECH

Jo 40 vuotta alalla toiminut USI Italia S.r.l. on edelläkävijä maalauskammioiden ja esikäsittelytilojen valmistuksessa. Suunnittelun lähtökohtina ovat käytettävyys, kestävyys, luotettavuus, tuottavuus ja korkea suorituskyky.

USI Italia valmistusprosessi on huippunykyaikainen. 6.000 neliön tuotantotila on lähes täysin automatisoitu linjastoilla ja robottitekniikalla. Tuotteista löytyy innovatiivisia ratkaisuja jotka parantavat hyötysuhdetta ja vähentävät energiankulutusta huomattavasti perinteisiin maalauskammioihin verrattuna.

USI Italia omaa ISO 9001 sertifikaatin ja muun muassa autovalmistajat Toyota, DaimlerChrysler ja Renault suosittelevat USI Italia tuotteita.

Maalauskammiot räätälöidään CORA Refinish:n toimesta aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja toimitetaan “avaimet käteen” -ratkaisuna.

Laitteistot valmistaan uuden, kansallisen SFS3358 standardin edellyttämän laitestandardin EN13355 mukaisina.

Ilmavirtauksen laskeumanopeus 0,3m/s. Lämmön talteenottojärjestelmä integroituna puhallinryhmään.

Taajuusmuuttajaohjatut puhaltimet aikaansaavat merkittäviä energiansäästökuluja. Suorakytketyt tehokkaat korkeapainepuhaltimet mahdollistavat tasaisen ilmavirtauksen myös suodattimien tukkeutuessa, ja pidentävät suodatinvaihtoväliä.

Suorakaasulämmitys ilman kuumailmakehitintä mahdollistaa ennen näkemättömän työskentelynopeuden siirryttäessä työvaiheesta toiseen. Rakenteellisesti helppo toteuttaa, koska savupiippuja ei tarvita.

PC-pohjainen kosketusnäyttö jonka vakio-ohjelmassa useita eri työvaiheita. Mahdollisuus tallettaa rajaton määrä omia ohjelmia käytettävien tuotteiden ja menetelmien mukaisesti. Yksinkertainen käyttöliittymä on erittäin helppo omaksua ja toimintojen kuvaukset selkeitä.

Automaattinen ylipaineen säätö ja ilmavirtauksen ohjaus ruiskutuspaineilman käytön ohjaamana. USB-liitäntä päivityksiä varten. Ohjauskeskuksessa etätuki- ja kauko-ohjausmahdollisuus.