PPG PaintManager

heinäkuu 20, 2016

PPG Paintmanager – Nopeaa kaavahakua

paintmanager

PaintManager -kaavaohjelma toimii PPG sekoituspisteen sydämenä. Windows XP, Vista tai Win7 käyttöjärjestelmällä varustettuun tietokoneeseen asennettavasta ohjelmasta löytyvät värien kaavat helposti ja nopeasti. Ohjelma sisältää myös kovete, ohenne ja muut tarvittavat lisäaineet – erittäin hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi joustavien mattamaalien ja muiden monimutkaisten sekoitussuhteiden kohdalla.

Paintmanager toimii yhdessä tietokoneeseen kytketyn vaa’an kanssa, joten kaavojen punnitus sujuu tarkasti. Värin sekoitus onnistuu punnitsemalla aina ruiskutusvalmiiksi seokseksi asti. Ohjelmaan voidaan liittää etikettitulostin sekä viivakoodinlukija kartaston värimallien kaavojen nopeaan etsimiseen.

PaintManager on mahdollista päivittää automaattisesti internetin kautta InternetUpdate -ohjelman avulla. Näin kaavatietokanta pysyy aina ajan tasalla ilman että käyttäjän tarvitsee huolehtia päivityksistä.

PaintManager -ohjelmisto sekoitukseen ja maalaustöiden hallintaan

PaintManagerista löytyy värikartalla nähtävien sävyvariaatioiden valmistuskaavojen lisäksi runsaasti automallikohtaisia variaatiosävyjä (X-variaatioita). Ohjelmistoon on mahdollista syöttää myös omia kaavoja. Maalien sekoittaminen tapahtuu vaakapunnituksella, mikä minimoi materiaalihävikin.

PaintManager mahdollistaa tarkan työkohtaisen kustannusseurannan sekä työhistorian. PaintManagerin raportointi- ja kulujenhallintaominaisuuksilla on mahdollista seurata maalaamon eri toimintoja, kuten materiaalinkulutusta, varastonmääriä ja tilauksia.

PPG PaintManagerin apuohjelmat

Internet Update

InternetUpdate on päivitysohjelma, joka automaattisesti päivittää uusimmat kaavat ja ohjelmapäivitykset tietokoneelle asennettuun PaintManager -kaavaohjelmaan. Käyttäjällä ei tarvitse olla kuin internet-yhteys ja tarvittava asiakaskohtainen käyttäjätunnus ottaakseen päivitystoiminnon käyttöönsä.

InternetUpdate käyttäjätunnuksen saat omalta alue-edustajaltasi tai Cora Refinish Oy:n asiakaspalvelusta: cora@corarefinish.fi

Site Data Manager

Site Data Manger on ohjelma, joka tekee kaavaohjelmasta automaattisesti varmuuskopion. Jos esimerkiksi tietokone rikkoutuu, voidaan kaikki tiedot siirtää uudelle koneelle. Tärkeätä on ohjata varmuuskopiointi ulkoiselle kovalevylle tai esimerkiksi muistitikulle. Tarvittaessa alue-edustajasi antaa neuvoja asetusten määrittämisessä.

PaintManager ohjeita: