PPG henkilöautomaalit

heinäkuu 20, 2016

Druck


Yhden kovettajan järjestelmän sekoitussuhdetaulukko
Sekoitussuhdejuliste V2 (D8010/17, D8077/78, Envirobase, Progress UHS, D8141)
D8077/78 Rapid Greymatic sävytaulukko
Greymatic valintaopas
Muovitartuntaohje
PPG Sävytysohje


Envirobase High Performance -vesivärilinja

PPG:n vesiohenteisen Envirobase High Performance -automaalin käyttö ei vaadi sekoituskoneita tai sekoituskansia. Envirobase on pakattu käytännölliseen muovipulloon, ja se on heti ravistamisen jälkeen käyttövalmista. Tuote on erityisen helppo ruiskutettava ja sopii erinomaisesti korjaustöihin sekä häivytyskorjauksiin. Seokseen lisätään 15-20 % deionisoitua vettä ennen ruiskutusta. Riittävän peiton saavuttamiseksi tarvittavat kerrokset voidaan ruiskuttaa yhden työvaiheen aikana, ilman välihaihdutusta. Useimmiten kaksi kerrosta riittää.

Envirobase High Performance on VOC direktiivien mukainen

Envirobase on VOC-direktiivien määräämien rajoitusten mukainen. Envirobasen VOC-pitoisuus on alle 420 g/l kaikissa pintamaaleissa, ja se sopii siten ympäristötietoisen ja innovatiivisen automaalarin käytettäväksi.

Sisäosien maalaus helpoksi

WB Engine Bay Converter muuntoaineen avulla Envirobase -sekoitusjärjestelmän sävyt voidaan helposti ja nopeasti muuntaa moottoritilan korjausmaalausmenetelmään sopiviksi. Jopa viidennes kaikista kolarikorjaustöistä käsittää moottoritilan tai tavaratilan osien maalausta. Engine Bay Converter muuntoaine on kehitetty tarjoamaan yksinkertaisen ratkaisun korjausmaalaukseen tapauksissa, joissa korjattavana on korin kanssa erivärisiä sisäosia. Menetelmä jäljittelee alkuperäismaalauksissa käytettyä tekniikkaa: yhtä tuotetta käyttäen voidaan ruiskuttaa samalla kertaa sekä sisäosien pohja- ja pintamaali että ulkopuolen märkää-märälle pohjamaali. Uusi menetelmä nopeuttaa maalausprosessia huomattavasti ja yksinkertaistaa työvaiheita.

PPG Envirobase Express – nopein ja helpoin vesiohenteinen automaalausmenetelmä!

PPG Envirobase High Performance, kuten muutkin vesiohenteiset, kuivuu ilman lisälaitteita. Kuivumista voi nopeuttaa käyttämällä puhallinta.

Envirobase Express on ainoa puhallinjärjestelmä, joka kytketään kammion ohjausjärjestelmään, ja jonka toiminta on automaattista ja elektronisesti kontrolloitu. Tarkka lämpötilan säätö ja puhallusilman kuivatus puolittavat ”normaalit” kuivumisajat ja takaavat saman ruiskutustekniikan sekä työskentelynopeuden kaikissa olosuhteissa – myös ulkoisen ilmankosteuden vaihdellessa.

Envirobase Express -laitteisto mahdollistaa Envirobasen ruiskutuksen yhdellä työvaiheella – ilman välihaihdutuksia.

Envirobase Express -maalausmenetelmä yhdessä lämmitettyä ja kuivatettua ilmaa puhaltavan laitteiston kanssa on markkinoiden nopein ja helpoin menetelmä. Tämän ovat todenneet käytännössä jo useat maalaamot, jotka ovat siirtyneet PPG Envirobase Express -vesiohenteisen maalausmenetelmän tyytyväisiksi käyttäjiksi.

PPG on onnistunut lyhentämään kuivumisaikoja jopa 50 % kehittämällä Envirobase Express -kuivausjärjestelmän ja auttanut siten automaalaamoja parantamaan tehokkuuttaan. Basecoat on valmis lakattavaksi 5-10 minuutin kuluttua ruiskuttamisesta, heti muututtuaan mataksi. Teippauksen basecoat kestää 10 minuutin kuluttua ruiskuttamisesta.

Luotettavat tuotteet

PPG:n Envirobase-tuotteet ja Envirobase Express -puhallinjärjestelmä tarjoavat turvallisen vaihtoehdon maalaamoalan ammattilaiselle, jonka vaatimuksena on EU:n asettamien VOC-rajoituksien mukainen vesiohenteinen automaalijärjestelmä. Envirobase-tuotteiden käyttö on helppoa, parantaa automaalaamon tehokkuutta ja tuottavuutta sekä antaa hyvän lopputuloksen.

Deltron -autonmaalausjärjestelmä

Deltron on maalaamokäyttöön kehitetty ensiluokkainen maalisarja, joka on tarkoitettu ajoneuvojen maalipinnan korjaukseen. Sen valmistaja on maailman johtava alkuperäispinnotteiden toimittaja, jonka maaleja käytetään nykyään kahdessa kolmesta autosta. Deltron-järjestelmä täyttää, ja usein myös ylittää, autotehtaiden korjausmaalausta koskevat laatuvaatimukset. Tuotteiden ja palvelujen saatavuus on maailmanlaajuinen.

Deltron Global Refinish System on täydellinen automaalisarja. Valikoima kattaa kaikki mahdolliset tuotteet paljaan metallin käsittelystä viimeistelyyn ja erilaisiin yhdisteisiin. Maalattavia pintoja, korjaus- ja kuivausmenetelmiä ja työskentelyolosuhteita voidaan vaihdella vapaasti. Deltron tuotteet on suunniteltu vallitsevan värimuodin, kestävyysvaatimusten ja autoteollisuutta koskevan lainsäädännön määräysten mukaisesti. Autotehtaiden kanssa harjoitetun tiiviin yhteistyön ansiosta tunnemme valmistajien tavoitteet ja autamme osaltamme saavuttamaan ne.

Deltron Progress UHS DG

Deltron Progress UHS DG on erittäin hyvän peittokyvyn omaava UHS-suorakiiltopintamaali kaikentyyppiseen korjausmaalaukseen.

Joustavan kovete- ja ohennevalikoimansa ansiosta uusi Deltron Progress UHS DG -maalausjärjestelmä tarjoaa useita erilaisia prosessimahdollisuuksia, pieniin korjauksiin soveltuvista nopeista (uunitus 10 minuuttia, 60°C) prosesseista normaaleissa korjauksissa käytettäviin hieman pidempiin (uunitus 30 minuuttia, 60°C) prosesseihin. Deltron Progress UHS DG -järjestelmä on täysin lyijytön ja sen liuotinpitoisuus on perinteisiä DG tuotteita alhaisempi, mistä syystä tuotteet täyttävät VOC-lainsäädännön arvot. Teknisen ohjeen suositusten mukaisesti sekoitettuna ruiskutusvalmis Deltron Progress UHS DG -seos alittaa lainsäädännön määrittämän VOC-arvon 420g/l.

Deltron Engine Bay Converter -muuntoaineen avulla Deltron Progress UHS DG -sekoitusjärjestelmän sävyt voidaan helposti ja nopeasti muuntaa moottoritilan korjausmaalausmenetelmään sopiviksi. Jopa viidennes kaikista kolarikorjaustöistä käsittää moottoritilan tai tavaratilan osien maalausta. Engine Bay Converter muuntoaine on kehitetty tarjoamaan yksinkertaisen ratkaisun korjausmaalaukseen tapauksissa, joissa korjattavana on korin kanssa erivärisiä sisäosia. Menetelmä jäljittelee alkuperäismaalauksissa käytettyä tekniikkaa: yhtä tuotetta käyttäen voidaan ruiskuttaa samalla kertaa sekä sisäosien pohja- ja pintamaali että ulkopuolen märkää märälle-pohjamaali. Uusi menetelmä nopeuttaa maalausprosessia huomattavasti ja yksinkertaistaa työvaiheita.