Delfleet raskaskalustomaalit

heinäkuu 20, 2016

F3114 UHS High Build esite
Delfleet Greymatic kartta


Delfleet on raskaskalusto- ja hyötyajoneuvoihin tarkoitettu maalausjärjestelmä. Se perustuu yhteen sekoitussävy- ja sideainesarjaan, jolla voidaan luoda tuhansia eri värejä useina eri maalilaatuina. Delfleet on ensimmäinen

nimenomaan raskaalle kalustolle suunniteltu maalisarja. Delfleetin joustavuus ja PPG:n teknologian takaama erinomainen lopputulos tekevät siitä teknisesti ylivoimaisen tuotteen. Maailmanlaajuisen saatavuutensa ansiosta

Delfleet sopii erityisen hyvin myös kansainvälisesti toimiville kuljetusliikkeille ja monikansallisille autonvalmistajille, joiden on käytettävä samoja värejä ja tekniikoita riippumatta siitä, missä päin he toimivat.

Kun valitset maalitoimittajaksi PPG:n, voit hyödyntää sen yli 75 vuoden kokemusta automaaleista. Oli kyseessä sitten raskas rekka-ajoneuvo, palo- tai hälytysajoneuvo, linja-auto tai bussi, voit luottaa siihen, että PPG:n tuotteet täyttävät kaikki maalipinnan kiillolle, kestävyydelle ja maalauksen helppoudelle ja ympäristöystävällisyydelle asetetut vaatimukset.

Useita maalausjärjestelmiä

PPG tarjoaa lukuisia eri ratkaisuja, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Saatavana on DG-järjestelmä yksinkertaisiin väriyhdistelmiin tai sävypohjamaali-/kirkaslakkajärjestelmä moniväristen firmavärien ja metallihohtovärien maalaukseen. Delfleet on PPG:n raskaskalustolle tarkoitettu maalausjärjestelmä, joka takaa kestävän maalipinnan ja hyvän kiillon sekä visuaalisesti erinomaisen lopputuloksen. Helposti ruiskutettava Delfleet vastaa sekä maalaamon että maalarin odotuksia. Delfleet-maalausjärjestelmät täyttävät myös maaleille asetetut ympäristövaatimukset, kuten Englannissa 1990-luvulla käyttöön otetut VOC-päästöjä koskevat tiukat rajoitukset.

Asiantunteva neuvonta & tuki

PPG:n laajaa maalituotevalikoimaa täydentää kokenut asiantuntijaryhmä, joka neuvoo asiakkaille, miten hyötyajoneuvojen maalaus voidaan toteuttaa mahdollisimman tuottavasti – oli sitten kyse maalauksen tehokkuuden analysoinnista tai ruiskutuslaitteita koskevista suosituksista. Voit luottaa siihen, että PPG suunnittelee juuri sinun maalaamoosi sopivan maalausjärjestelmän oikean tyyppisine pohja-, väli- ja pintamaaleineen.